KOM: de Urban Game

Beleef de stad op een unieke manier met KOM, een nieuwe draadloze, plug-and-play urban game gebaseerd op het geliefde spel ‘papier, steen, schaar’. Dit innovatieve sociale experiment, symbolisch genaamd Kat, Olifant, of Muis, wil de banden tussen mensen in openbare ruimtes zoals het stadscentrum van Genk versterken.

Wat is KOM?

KOM gaat verder dan alleen een spel; het is een sociale innovatie, ontworpen om sociale barrières in onze moderne samenleving te doorbreken. KOM is ontwikkeld om menselijke verbindingen te herstellen en te bevorderen.

Hoe werkt KOM?

Spelers nemen het tegen elkaar op door een van de drie knoppen op de interactieve module te selecteren. De keuzes weerspiegelen Kat (papier), Olifant (steen), of Muis (schaar). De uitkomst van het spel wordt direct gecommuniceerd via de kleur van de module: groen voor een overwinning, blauw voor een gelijkspel, en rood voor een verlies.

KOM brengt mensen samen

KOM is een innovatieve manier om interactie en verbinding tussen mensen te stimuleren. Het nodigt uit tot spelen, lachen en contact maken met anderen, of je nu wacht op de bus, winkelt of geniet van de omgeving in het stadscentrum van Genk.

Volledig draadloos en plug-and-play

KOM is ontworpen voor gemak en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij het draadloze ontwerp kan het overal in de stad worden geïnstalleerd en het plug-and-play systeem zorgt ervoor dat het onmiddellijk klaar is voor gebruik.