About me

Digitale strateeg. Creatieve denker. Avonturier in hart en nieren. Welkom in mijn wereld, waar marketing en design samenkomen met een vleugje buitenleven. 

Marketing Guru, Offside King

Hey, daar! Maak kennis met Sam – een gedreven digital native met een onverzadigbare passie voor online marketing. Met een achtergrond als Marketing & Communication Officer bij Varel Security, ben ik volledig bedreven in het vergroten van online zichtbaarheid.

Van meeslepende Google- en Facebook-advertenties tot het beheren van spraakmakende social media-campagnes en het uitwerken van doeltreffende contentplannen – ik zorg ervoor dat jouw boodschap gehoord wordt. Dit mantra doordringt zowel mijn professionele als persoonlijke leven.

Buiten mijn digitale avonturen, vind je me vaak bezig op mijn snowboard in de bergen, in de fitness of vol passie op het voetbalveld bij Sporting Ellikom (waar we, eerlijk is eerlijk, misschien beter zijn in het vieren dan in het scoren). 

Van pixels tot perfectie

Maar er is meer aan het verhaal. Met mijn academische achtergrond in Communicatiemanagement en Interaction Design, bevind ik me op het kruispunt van technologie en creativiteit.

Mijn creatieve energie beperkt zich echter niet tot enkel websites en applicaties. Ik ontketen mijn passie voor grafische vormgeving ook in andere visuele media, zoals het creëren van boeiende social media posts en opvallende posters. Ik adem en leef design, en streef ernaar om producten te ontwerpen die zowel esthetisch als gebruiksvriendelijk zijn.

Mijn passie strekt zich uit tot het bedenken van creatieve oplossingen voor alledaagse problemen – geen idee is te out-of-the-box. Klaar om samen op ontdekkingsreis te gaan en grenzen te verleggen?

Recente projecten

Ben je benieuwd naar de projecten waar ik aan heb gewerkt? Neem dan een kijkje in mijn portfolio en ervaar hoe mijn unieke blend van vaardigheden kan bijdragen aan jouw digitale successen.

VAREL SECURITY

MARKETING & WEBDESIGN

webnugoed

PEETERS & ZONEN

WEBDESIGN & MARKETING