Peeters & Zonen

Peeters en Zonen waren op zoek naar wat digitale pit. Hun social media game kon wat kracht gebruiken, ze wilden online groeien en hadden tegelijkertijd wat moeite met het vinden van nieuw talent. Klinkt als een klusje voor iemand met digitale kennis, toch?

Digitale Groei & Targeting Talent

Hoe heb ik dit aangepakt? Mijn eerste stap was het duiken in de digitale dieptes van Peeters en Zonen, klaar om hun uitdagingen met volle kracht aan te gaan. Ik begon met een analyse van hun wensen, ambities en doelen. Op basis van deze inzichten creëerde ik een robuuste strategie, specifiek ontworpen om hun social media platformen te transformeren en zo hun zakelijke doelstellingen te behalen.

Ik stapte in de cockpit van hun social media accounts, klaar om deze machines volledig te laten bruisen. Het begon met het creëren van boeiende en relevante content, gericht op het aantrekken van meer volgers en het stimuleren van een sterkere interactie met hun publiek. Mijn doel? Om hun online zichtbaarheid te verbeteren en zo meer mensen te bereiken.

Maar dat was nog maar het begin. Het vinden van nieuw talent was ook een grote uitdaging voor Peeters en Zonen. Daarom integreerde ik doelgerichte personeelsadvertenties in onze social media strategie. Door de kracht van targeting te gebruiken, zorgden we ervoor dat onze vacatureadvertenties terechtkwamen bij de juiste mensen – getalenteerde individuen die een echte aanwinst zouden zijn voor het Peeters en Zonen team.

Website Revamp

Het tweede deel van onze digitale reis was gericht op het bouwen van een nieuwe website voor Peeters en Zonen. De oude website? Een beetje een digitale fossiel. De missie was duidelijk: tijd voor een nieuw, modern en informatief online gezicht. 

Ik begon met het ontleden van hun oude site, identificeerde de zwakke punten en stelde een plan op om deze te verbeteren.

Het resultaat? Een nieuwe website met een fris en eigentijds ontwerp dat de visie en waarden van Peeters en Zonen perfect weerspiegelt. Het nieuwe platform werd ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd, met een heldere navigatiestructuur die het voor bezoekers eenvoudig maakt om de informatie te vinden die ze zoeken.

Recente projecten

VAREL SECURITY

MARKETING & WEBDESIGN

ELASOUND

MASTERPROEF OVER 3D-DISPLAYS